Osnovna delatnost

PROIZVODNJA

Proizvodnja semenske robe – kukuruz, soja, suncokret i dr.

Proizvoidnja povrća – krompir, paprika, crni luk, celer, paštrnak, mrkva i dr.

PROIZVODNJA BAG

Dodatka jelima sa povrćem
Mešavine sušenog povrća i začina za riblju čorbu

Sušenog povrća: mrkva, peršun, celer, paštrnak, crni luk, krompir i dr.

MEŠAVINE

Proizvodnja mešavine za BAG čorbu sa dodatkom sojinih ljuspica

Proizvodnja mešavine za BAG salatu

Vrhunski kvalitet

Ekološki standardi

Proizvodnja se odvija uz poštovanje ekoloških standarda. U sopstvenim kao i u akreditovanim laboratorijama vrši se stroga kontrola kvaliteta finalnih proizvoda. Osnovni cilj poslovanja jeste proizvodnja proizvoda vrhunskog kvaliteta u skladu sa potrebama i zahtevima domaćeg i stranog tržišta. Poslovna filozofija kompanije je zaokružen ciklus od njive do trpeze.Najvažniji cilj jeste održivi razvoj, dok je zaštita okoline glavna odrednica buduće proizvodnje. Veliki deo proizvodnje izvozi se na medjusobno tržište, kako susednih tako i zemalja evropske unije i Ruske Federacije. Znak Bag-a- je sinonim za visok kvalitet i zdravstvenu ispravnost proizvoda, koji nose svi proizvodi BAGA.

Buduće investicije

Analize proizvodnje, prodaje i razvoja od izuzetnog su značaja

Analize proizvodnje, prodaje i razvoja su od velikog značaja za planirane investicije i razvoj u našoj fabrici i na taj način ćemo uticati na unapređenje poslovanja i povećanje profitabilnosti u firmi. To znači, da ćemo zajedničkim ulaganjem uspeti da povećamo ukupnu proizvodnju i prodaju.

Ugovorom o zajedničkoj proizvodnji i poslovno-tehničkoj saradnji, biće pokrenuta proizvodnja/prodaja svežeg povrća gde će se Trivit d.o.o. pojaviti kao proizvođač svežeg povrća, dobro održavanog u našim hladnjačama i spremnog za plasiranje na domaće i ino tržište. Sve potrebno za navedenu proizvodnju se već nalazi u prostorijama fabrike, počevši od sistema za proizvodnju i preradu, hladjenje, održavanje relativne vlage, lagerovanje i otpremu.

Planirane aktivnosti

Tim BAG AD je u narednom periodu planirao edukaciju kupaca i marketinške aktivnosti.

Rad na navedenom projektu smo već započeli, što znači da će BAG AD već u ovoj godini biti preduzeće za:
    • Proizvodnju svežeg povrća
    • Proizvodnju sušenog povrća
    • Proizvodnju lekovitog bilja (nana, kamilica,bosiljak…)
    • Proizvodnju mnogih začina (ren,žalfija…)

Tim BAG AD je u narednom periodu planirao edukaciju kupaca i marketinške aktivnosti. Prodaja ce biti zastupljena ne samo u već postojećim trgovinskim lancima već i u apotekama (lekovito bilje) i u objektima Zdrave hrane (začini).

Ove i narednih godina je planiran porast ukupne proizvodnje u odnosu na prethodne godine što ćemo ostvariti investiranjem u novu opremu koja će obezbediti premijum kvalitet naših proizvoda kao i ulaganjem u novi dizajn ambalaže.