Potrebno je: 100ml ulja, 4 jaja, so, 200g belog mesa iseckanog na kockice, 400g pirinča, 150g kineske mešavine povrća, 50ml soja sosa, BAG sušeni crni luk.
Pripremanje: Skuvajte pirinač unapred. Nauljite vaš vok i razbijte jaja u njega. Pecite ih na srednjoj vatri oko 5 minuta uz povremeno mešanje. Kada su pečena pomerite ih u stranu. Zagrejte vok na najjačoj vatri i dodajte ulje. Dodajte belo meso i pecite dok ne bude tek pečeno. Dodajte kuvani pirinač i pecite dok ne postane blago braon boje. Dodajte kinesku mešavinu povrća i pecite sve zajedno par minuta. Sipajte soja sos i promešajte. Dodajte prethodno pečena jaja i mešajte da se svi sastojci rasporede ravnomerno. Na kraju začinite Bag sušenim crnim lukom i servirajte. Po želji možete preliti serviran obrok sa još malo soja sosa.
